Gesundheit

Za oběti podvodu společnosti iDental v Evropě ve věci porušení jejich základních práv společností iDental

Afectadas por la estafa de iDental en Europa
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Předkladatel uvádí, že společností iDental byly tisíce lidí podvedeny a utrpěly újmu na zdraví. Předkladatel si stěžuje, že společnost prostřednictvím zavádějící reklamy na své dotované služby zákazníkům „uložila“, aby podepsali úvěrové operace s bankovními subjekty, a poté ošetření zubů systematicky odkládala. Předkladatel oznamuje, že proti této společnosti byly podány četné stížnosti ze strany orgánů na ochranu spotřebitelů a zdravotnických orgánů po celém Španělsku. Předkladatel se domnívá, že v této oblasti chybí odpovídající právní předpisy. Dále žádá, aby byla Komise vyzvána k prošetření a ověření toho, zda španělské orgány na ochranu spotřebitelů a zdravotnické orgány porušily evropské právní předpisy, které chrání a regulují práva spotřebitelů, tím, že dotčené společnosti vydaly příslušná povolení a oprávnění.

Thank you for your support, Afectadas por la estafa de iDental en Europa
pro

contra