Health

Za oběti podvodu společnosti iDental v Evropě ve věci porušení jejich základních práv společností iDental

Petitioner
23 supporters 23 in European Union

Collection finished

23 supporters 23 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Předkladatel uvádí, že společností iDental byly tisíce lidí podvedeny a utrpěly újmu na zdraví. Předkladatel si stěžuje, že společnost prostřednictvím zavádějící reklamy na své dotované služby zákazníkům „uložila“, aby podepsali úvěrové operace s bankovními subjekty, a poté ošetření zubů systematicky odkládala. Předkladatel oznamuje, že proti této společnosti byly podány četné stížnosti ze strany orgánů na ochranu spotřebitelů a zdravotnických orgánů po celém Španělsku. Předkladatel se domnívá, že v této oblasti chybí odpovídající právní předpisy. Dále žádá, aby byla Komise vyzvána k prošetření a ověření toho, zda španělské orgány na ochranu spotřebitelů a zdravotnické orgány porušily evropské právní předpisy, které chrání a regulují práva spotřebitelů, tím, že dotčené společnosti vydaly příslušná povolení a oprávnění.

Link to the petition

Image with QR code