Gesundheit

Euroopassa tapahtuneen iDental-yrityksen petoksen uhrien puolesta, heidän perusoikeuksiensa loukkaamisesta iDental-yrityksen toimesta 

Afectadas por la estafa de iDental en Europa
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
21 Supporters 21 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  2. Collection yet 11 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vetoomuksen esittäjä väittää tuhansien henkilöiden joutuneen iDental-yrityksen petoksen uhreiksi ja kärsineen tämän vuoksi terveydellistä vahinkoa. Vetoomuksen esittäjä toteaa, että tuettuja palvelujaan koskevan harhaanjohtavan mainonnan vuoksi yritys ”velvoitti” asiakkaat allekirjoittamaan luottotoimia pankkilaitosten kanssa ja sitten viivästytti hammashoitoa järjestelmällisesti. Vetoomuksen esittäjä ilmoittaa, että eri puolilla Espanjaa kuluttaja- ja terveysviranomaisille on esitetty useita valituksia tätä yritystä vastaan. Vetoomuksen esittäjä katsoo, ettei alaa säännellä riittävästi. Hän myös pyytää kiirehtimään komissiota tutkimaan ja varmistamaan, ovatko Espanjan kuluttaja- ja terveysviranomaiset rikkoneet kuluttajien oikeuksia suojelevaa ja sääntelevää EU:n lainsäädäntöä antaessaan kyseiselle yritykselle asiaankuuluvat luvat ja hyväksynnät.

Thank you for your support, Afectadas por la estafa de iDental en Europa
pro

Not yet a PRO argument.

contra

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now