Health

Namens de slachtoffers van de oplichting door iDental in Europa, over de schending van hun grondrechten door het bedrijf iDental 

petitioner
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
23 23 in European Union
Collection finished
  1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Indiener beweert dat duizenden mensen door het bedrijf iDental zijn opgelicht en gezondheidsschade hebben opgelopen. Indiener klaagt erover dat het bedrijf zijn klanten door middel van misleidende reclame over zijn gesubsidieerde diensten verplichtte om krediettransacties met een bank te ondertekenen, waarna de tandheelkundige behandeling systematisch werd uitgesteld. Volgens indiener zijn er bij de consumenten- en gezondheidsautoriteiten in heel Spanje talloze klachten ingediend tegen dit bedrijf. Indiener is van mening dat er op dit gebied geen passende regelgeving is. Voorts dringt hij erop aan dat de Commissie wordt aangespoord om na te gaan of de Spaanse consumenten- en gezondheidsautoriteiten de Europese wetgeving waarin de rechten van de consument beschermd en geregeld worden, hebben overtreden door vergunningen en machtigingen te verlenen aan eerdergenoemd bedrijf.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now