Gesundheit

Par to, ka uzņēmums "iDental" ir pārkāpis viņu pamattiesības

Petitioner
23 Supporters 23 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka uzņēmums "iDental" ir apkrāpis tūkstošiem cilvēku, nodarot arī kaitējumu viņu veselībai. Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas, ka, izmantojot maldinošu reklāmu par subsidētiem pakalpojumiem, šis uzņēmums saviem klientiem "lika" veikt kredītoperācijas ar kredītiestādēm un pēc tam sistemātiski atlika zobu ārstēšanas pakalpojumu sniegšanu. Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka visā Spānijā patērētāju tiesību un veselības aizsardzības iestādēs ir iesniegtas neskaitāmas sūdzības par šo uzņēmumu. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka šajā jomā trūkst pienācīga regulējuma. Tādēļ viņš aicina mudināt Komisiju veikt izmeklēšanu un pārbaudīt, vai Spānijas patērētāju tiesību un veselības aizsardzības iestādes, izsniedzot šim uzņēmumam derīgas atļaujas, nav pārkāpušas Eiropas tiesību aktus, kas aizsargā un reglamentē patērētāju tiesības.

openPetition international