Gesundheit

Par to, ka uzņēmums "iDental" ir pārkāpis viņu pamattiesības

Afectadas por la estafa de iDental en Europa
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka uzņēmums "iDental" ir apkrāpis tūkstošiem cilvēku, nodarot arī kaitējumu viņu veselībai. Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas, ka, izmantojot maldinošu reklāmu par subsidētiem pakalpojumiem, šis uzņēmums saviem klientiem "lika" veikt kredītoperācijas ar kredītiestādēm un pēc tam sistemātiski atlika zobu ārstēšanas pakalpojumu sniegšanu. Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka visā Spānijā patērētāju tiesību un veselības aizsardzības iestādēs ir iesniegtas neskaitāmas sūdzības par šo uzņēmumu. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka šajā jomā trūkst pienācīga regulējuma. Tādēļ viņš aicina mudināt Komisiju veikt izmeklēšanu un pārbaudīt, vai Spānijas patērētāju tiesību un veselības aizsardzības iestādes, izsniedzot šim uzņēmumam derīgas atļaujas, nav pārkāpušas Eiropas tiesību aktus, kas aizsargā un reglamentē patērētāju tiesības.

Thank you for your support, Afectadas por la estafa de iDental en Europa
pro

contra