Gesundheit

V mene obetí podvodu spoločnosti iDental v Európe, o porušení ich základných práv zo strany spoločnosti iDental

Afectadas por la estafa de iDental en Europa
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Predkladateľ petície tvrdí, že tisíce ľudí sa stali obeťami podvodu zo strany spoločnosti iDental a utrpeli ujmu na zdraví. Predkladateľ petície sa sťažuje, že spoločnosť prostredníctvom svojej zavádzajúcej reklamy o jej dotovaných službách „zaviazala“ zákazníkov, aby podpísali úverové operácie s bankovými spoločnosťami, a potom systematicky odkladala dentálnu liečbu. Predkladateľ petície uvádza, že spotrebiteľské a zdravotné orgány v celom Španielsku prijali množstvo sťažností na spoločnosť. Predkladateľ petície sa domnieva, že v tejto oblasti neexistujú primerané predpisy. Ďalej požaduje, aby Komisia naliehavo vyšetrila a overila, či španielske spotrebiteľské a zdravotné orgány vydaním príslušných povolení a oprávnení uvedenej spoločnosti porušili európske právne predpisy, ktorými sa chránia a upravujú práva spotrebiteľov.

Thank you for your support, Afectadas por la estafa de iDental en Europa
pro

contra