Gesundheit

Alapvető jogaik iDental társaság általi megsértéséről

Afectadas por la estafa de iDental en Europa
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója azt állítja, hogy az iDental társaság több ezer embert károsított meg, egészségkárosodást is okozva számukra. A petíció benyújtója amiatt emel panaszt, hogy a vállalat a támogatott szolgáltatásairól szóló megtévesztő reklámok útján arra „kötelezte” ügyfeleit, hogy hitelszerződéseket írjanak alá bankokkal, majd rendszeresen késleltette a fogászati kezelést. Arról számol be, hogy a vállalat ellen Spanyolország-szerte számos panaszt nyújtottak be a fogyasztóvédelmi és egészségügyi hatóságokhoz. A petíció benyújtója úgy véli, hogy e területen nincs megfelelő szabályozás. Kéri továbbá, hogy a Bizottság sürgősen vizsgálja ki és ellenőrizze, hogy a spanyol fogyasztóvédelmi és egészségügyi hatóságok megsértették-e a fogyasztók jogait védő és szabályozó európai jogszabályokat azáltal, hogy kiadták a vonatkozó engedélyeket a fent említett társaság számára.

Thank you for your support, Afectadas por la estafa de iDental en Europa
pro

contra