Gesundheit

Afectadas por la estafa de iDental en Europa
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėjas teigia, kad tūkstančiai žmonių buvo apgauti bendrovės „iDental“ ir patyrė žalą sveikatai. Jis skundžiasi, kad, pasitelkusi klaidinančią reklamą apie subsidijuojamas paslaugas, bendrovė „įpareigodavo“ klientus pasirašyti kredito operacijas su bankų skyriais, o tada nuolat vilkindavo dantų gydymą. Peticijos pateikėjas praneša, kad prieš šią bendrovę pateikta daugybė skundų vartotojų ir sveikatos apsaugos institucijoms visoje Ispanijoje. Jis mano, kad šioje srityje trūksta tinkamo reglamentavimo. Peticijos pateikėjas taip pat prašo paraginti Komisiją ištirti ir patikrinti, ar Ispanijos vartotojų ir sveikatos apsaugos institucijos, išdavusios atitinkamus leidimus ir įgaliojimus pirmiau minėtai bendrovei, nepažeidė Europos teisės aktų, kurie saugo ir reglamentuoja vartotojų teises.

Thank you for your support, Afectadas por la estafa de iDental en Europa
pro

contra