Gesundheit

W imieniu Platformy Stowarzyszającej Ofiary iDental w Las Palmas i Walencji, w sprawie naruszenia ich praw podstawowych przez firmę iDental

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Składający petycję twierdzi, że firma iDental oszukała tysiące osób, wskutek czego doznali uszczerbku na zdrowiu. Sytuacja ta doprowadziła do wielu roszczeń i skarg składanych przeciw tej firmie do organizacji konsumenckich i organów służby zdrowia w całej Hiszpanii. Składający petycję uważa również, że organy odpowiedzialne za ochronę obywateli w Hiszpanii nie monitorowały tej sytuacji we właściwy sposób. W związku z tym składający petycję zwraca się o przeprowadzenie dochodzenia w sprawie sytuacji lecznictwa dentystycznego w Hiszpanii i zwraca uwagę, że naruszono krajowe przepisy dotyczące ochrony konsumentów i zdrowia.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

contra