Gesundheit

Alapvető jogaik iDental vállalat általi megsértéséről

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója kifejti, hogy az iDental vállalat több ezer embert károsított meg, aminek az egészségük látta a kárát. Ennek következtében Spanyolország-szerte számos követelést és panaszt nyújtottak be a vállalattal szemben a fogyasztói szervezetekhez és egészségügyi hatóságokhoz. A petíció benyújtója továbbá úgy véli, hogy a lakosságot védeni hivatott spanyol hatóságok elmulasztották kellően figyelemmel kísérni a helyzetet. A petíció benyújtója ennek megfelelően a fogászati kezelésekkel kapcsolatos spanyolországi helyzet kivizsgálását kéri, rámutatva, hogy megsértik a nemzeti fogyasztóvédelmi és egészségügyi jogszabályokat.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

contra