Gesundheit

V mene platformy obetí spoločnosti iDental v Las Palmas a vo Valencii, o porušení ich základných práv zo strany spoločnosti iDental

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Predkladateľ petície uvádza, že tisíce ľudí sa stali obeťami podvodu zo strany spoločnosti iDental, v dôsledku ktorého utrpeli ujmu na zdraví. To viedlo k predloženiu mnohých žalôb a sťažností voči tejto spoločnosti združeniam spotrebiteľov a zdravotníckym orgánom v celom Španielsku. Predkladateľ petície sa tiež domnieva, že orgány zodpovedné za ochranu verejnosti v Španielsku situáciu riadne nesledovali. Predkladateľ petície preto žiada o vyšetrenie situácie, pokiaľ ide o stomatologickú starostlivosť v Španielsku, pričom poukazuje na to, že dochádza k porušovaniu vnútroštátnych právnych predpisov v oblasti ochrany spotrebiteľa a zdravia.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA

openPetition international