Gesundheit

Za sdružení Platforma obětí společnosti iDental v Las Palmas a ve Valencii ve věci porušení jejich základních práv ze strany společnosti iDental

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Předkladatel petice uvádí, že společnost iDental podvedla tisíce lidí a že v důsledku tohoto podvodu utrpělo jejich zdraví. Proto byla podána řada žalob a stížností proti společnosti u spotřebitelských organizací a zdravotnických orgánů v celém Španělsku. Předkladatel se také domnívá, že orgány odpovědné za ochranu veřejnosti ve Španělsku situaci náležitě nemonitorovaly. Předkladatel tedy žádá o vyšetření situace v oblasti dentální péče ve Španělsku a poukazuje na to, že je porušována vnitrostátní právní předpisy na ochranu spotřebitele a v oblasti zdraví.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

contra