Gesundheit

от името на Платформата на жертвите на iDental в Лас Палмас и Валенсия, относно нарушаването на основните им права от страна на дружеството iDental

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Вносителят на петицията посочва, че хиляди хора са били измамени от дружеството iDental и че в резултат на това здравето им е пострадало. Това е довело до многобройни искове и жалби до органите за защита на потребителите и здравните органи в цяла Испания срещу дружеството. Вносителят на петицията също така счита, че органите, отговорни за защитата на обществеността в Испания, не са наблюдавали ситуацията надлежно. Вносителят на петицията съответно призовава за разследване на положението във връзка със стоматологичното лечение в Испания, като посочва, че националното законодателство в областта на защитата на потребителите и здравеопазването е нарушено.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

contra