Gesundheit

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėjas nurodo, kad bendrovė „iDental“ apgavo tūkstančius žmonių ir kad dėl to nukentėjo jų sveikata. Dėl to visoje Ispanijoje vartotojų asociacijoms ir sveikatos priežiūros institucijoms buvo pateikta daug ieškinių ir skundų prieš šią bendrovę. Peticijos pateikėjas taip pat mano, kad institucijos, atsakingos už visuomenės apsaugą Ispanijoje, nesugebėjo tinkamai stebėti padėties. Todėl peticijos pateikėjas prašo ištirti padėtį, susijusią su dantų gydymu Ispanijoje, nurodydamas, kad pažeidžiami nacionaliniai vartotojų apsaugos ir sveikatos apsaugos teisės aktai.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

contra