Gesundheit

în numele Platformei victimelor iDental din Las Palmas și Valencia, privind încălcarea drepturilor fundamentale ale acestora de către societatea iDental 

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
110 Supporters 110 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  2. Collection yet 11 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul indică faptul că mii de persoane au fost înșelate de societatea iDental și, prin urmare, sănătatea lor a fost afectată. Acest lucru a dus la depunerea de numeroase revendicări și plângeri împotriva societății pe lângă asociațiile de consumatori și autoritățile din domeniul sănătății din întreaga Spanie. De asemenea, petiționarul consideră că autoritățile responsabile de protejarea populației din Spania nu au monitorizat situația în mod adecvat. În consecință, petiționarul solicită inițierea unei anchete cu privire la situația tratamentelor dentare din Spania, subliniind că are loc o încălcare a legislației naționale în domeniul protecției consumatorilor și al sănătății.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

Not yet a PRO argument.

contra

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now