Gesundheit

în numele Platformei victimelor iDental din Las Palmas și Valencia, privind încălcarea drepturilor fundamentale ale acestora de către societatea iDental

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul indică faptul că mii de persoane au fost înșelate de societatea iDental și, prin urmare, sănătatea lor a fost afectată. Acest lucru a dus la depunerea de numeroase revendicări și plângeri împotriva societății pe lângă asociațiile de consumatori și autoritățile din domeniul sănătății din întreaga Spanie. De asemenea, petiționarul consideră că autoritățile responsabile de protejarea populației din Spania nu au monitorizat situația în mod adecvat. În consecință, petiționarul solicită inițierea unei anchete cu privire la situația tratamentelor dentare din Spania, subliniind că are loc o încălcare a legislației naționale în domeniul protecției consumatorilor și al sănătății.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

contra