Gesundheit

Las Palmas ja Valencias tegutseva ühenduse iDental Victims Platform (ettevõtte iDental ohvrite platvorm) nimel oma põhiõiguste rikkumise kohta ettevõtte iDental poolt

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja märgib, et ettevõte iDental on petnud tuhandeid inimesi, kelle tervis on selle tagajärjel kannatada saanud. Seetõttu on selle ettevõtte vastu esitatud tarbijaühendustele ja tervishoiuasutustele üle kogu Hispaania arvukalt nõudeid ja kaebusi. Petitsiooni esitaja leiab ka, et ametiasutused, kes vastutavad Hispaania üldsuse kaitsmise eest ei ole suutnud olukorda nõuetekohaselt jälgida. Seetõttu palub petitsiooni esitaja uurida olukorda seoses hambaraviga Hispaanias, ning juhib tähelepanu sellele, et rikutakse riiklikke tarbijakaitse ja tervishoiu alaseid õigusakte.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

contra