Gesundheit

Las Palmas ja Valencias tegutseva ühenduse iDental Victims Platform (ettevõtte iDental ohvrite platvorm) nimel oma põhiõiguste rikkumise kohta ettevõtte iDental poolt

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja märgib, et ettevõte iDental on petnud tuhandeid inimesi, kelle tervis on selle tagajärjel kannatada saanud. Seetõttu on selle ettevõtte vastu esitatud tarbijaühendustele ja tervishoiuasutustele üle kogu Hispaania arvukalt nõudeid ja kaebusi. Petitsiooni esitaja leiab ka, et ametiasutused, kes vastutavad Hispaania üldsuse kaitsmise eest ei ole suutnud olukorda nõuetekohaselt jälgida. Seetõttu palub petitsiooni esitaja uurida olukorda seoses hambaraviga Hispaanias, ning juhib tähelepanu sellele, et rikutakse riiklikke tarbijakaitse ja tervishoiu alaseid õigusakte.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA

openPetition international