Gesundheit

Par to, ka uzņēmums iDental ir pārkāpis viņu pamattiesības

PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka uzņēmums iDental ir apkrāpis tūkstošiem cilvēku, kā rezultātā ir cietusi viņu veselība. Šā iemesla dēļ patērētāju asociācijām un veselības aizsardzības iestādēm visā Spānijā ir iesniegtas daudzas prasības un sūdzības par šo uzņēmumu. Lūgumraksta iesniedzējs arī uzskata, ka iestādes, kas atbildīgas par sabiedrības aizsardzību Spānijā, nav pienācīgi uzraudzījušas situāciju. Tāpēc lūgumraksta iesniedzējs vēlas, lai zobārstniecības situācija Spānijā tiktu izmeklēta, norādot, ka tiek pārkāpti valsts patērētāju aizsardzības un veselības tiesību akti.

Thank you for your support, PLATAFORMA DE AFECTADOS POR IDENTAL (OFICIAL) GENERAL, LAS PALMAS Y VALENCIA
pro

contra