Umwelt

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Předkladatel popisuje zoufalou situaci mnoha osob postižených lesními požáry v Portugalsku v roce 2017, kterým se nepodařilo získat finanční pomoc portugalských orgánů, a to navzdory značnému financování ze strany Portugalska i EU. Uvádí, že tisíce lidí, portugalských občanů i občanů EU, kteří žijí v Portugalsku, jsou stále bez domova, potřebují lékařskou péči a mnoho z nich přišlo o celé své živobytí. Předkladatel však tvrdí, že se nemohli domoci finanční pomoci, na kterou měli nárok, kvůli restriktivním a nedomyšleným právním předpisům a rovněž proto, že byli špatně informováni o svých právech ze strany příslušných portugalských orgánů.

Thank you for your support, MAAVIM
pro

contra