Umwelt

2017-es portugáliai tűzeset által érintett személyeknek nyújtott pénzügyi támogatásról

MAAVIM
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója számos, a 2017-es portugáliai erdőtüzek által érintett személy kétségbeejtő helyzetét mutatja be, akik a jelentős nemzeti és uniós finanszírozás ellenére sem tudtak pénzügyi támogatást szerezni a portugál hatóságoktól. Állítása szerint mind portugál, mind Portugáliában élő uniós polgárok ezrei még mindig hajléktalanok, orvosi ellátásra szorulnak, és közülük sokan elvesztették a teljes megélhetésüket. A petíció benyújtója érvelése szerint azonban korlátozó és meggondolatlan jogszabályok, valamint az illetékes portugál hatóságok által a jogaik tekintetében adott hibás tájékoztatás miatt nem tudták igénybe venni a nekik járó pénzügyi támogatást.

Thank you for your support, MAAVIM
pro

contra