Umwelt

Dėl finansinės paramos asmenims, nukentėjusiems nuo 2017 m. Portugalijoje kilusių gaisrų

MAAVIM
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėjas aprašo beviltišką padėtį, kurioje atsidūrė daugybė asmenų, nukentėjusių nuo 2017 m. Portugalijoje kilusių gaisrų, kurie negali gauti finansinės paramos iš Portugalijos valdžios institucijų, nepaisant nacionaliniu ir ES mastu prieinamo didelio finansavimo. Jis nurodo, kad tūkstančiai Portugalijos piliečių ir Portugalijoje gyvenančių ES piliečių tebėra benamiai, jiems reikia medicininės priežiūros ir daugelis iš jų prarado visus savo pragyvenimo šaltinius. Vis dėlto peticijos pateikėjas teigia, kad dėl ribojančių ir netinkamai parengtų teisės aktų ir dėl to, kad atitinkamos Portugalijos valdžios institucijos jų tinkamai neinformavo apie turimas teises, jie negali prašyti jiems priklausančios finansinės paramos.

Thank you for your support, MAAVIM
pro

contra