Umwelt

Privind asistența financiară acordată persoanelor afectate de incendiile din 2017 din Portugalia

MAAVIM
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Petiționarul prezintă situația disperată în care se află numeroase persoane afectate de incendiile forestiere din 2017 din Portugalia, care nu au reușit să obțină asistență financiară din partea autorităților portugheze, în ciuda existenței unei finanțări naționale și europene substanțiale. El afirmă că mii de oameni, atât portughezi, cât și cetățeni europeni cu reședința în Portugalia, sunt încă fără adăpost și au nevoie de asistență medicală, iar mulți dintre aceștia și-au pierdut complet mijloacele de subzistență. Cu toate acestea, petiționarul susține că aceștia nu a fost în măsură să solicite ajutorul financiar la care aveau dreptul din cauza legislației restrictive și prost concepute, precum și din cauza comunicării defectuoase a drepturilor lor de către autoritățile portugheze competente.

Thank you for your support, MAAVIM