Umwelt

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs apraksta bezcerīgo situāciju, kādā nonākušas daudzas personas, kuras skāra 2017. gada ugunsgrēki Portugālē un kurām nav izdevies saņemt finansiālu palīdzību no Portugāles valsts iestādēm, neraugoties uz to, ka ir pieejams ievērojams valsts un ES finansējums. Viņš norāda, ka tūkstošiem cilvēku — gan portugāļi, gan Portugālē dzīvojoši citu ES valstu pilsoņi — joprojām ir bez pajumtes, ka viņiem ir nepieciešama medicīniska aprūpe un ka daudzi no viņiem ir zaudējuši visus iztikas līdzekļus. Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka, neraugoties uz to, viņiem nav bijis iespēju pieprasīt tiem pienākošos finansiālo palīdzību, jo tiesību akti ir ļoti ierobežojoši un slikti izstrādāti un attiecīgās Portugāles valsts iestādes viņus nav pienācīgi informējušas par viņu tiesībām.

Thank you for your support, MAAVIM
pro

contra