Umwelt

O Pereira finantsabi andmise kohta 2017. aasta tulekahjudest mõjutatud inimestele Portugalis

MAAVIM
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja toob välja paljude 2017. aasta metsatulekahjudest mõjutatud isikute meeleheitliku olukorra Portugalis, kes ei ole vaatamata märkimisväärsele riiklikule ja ELi rahastamisele suutnud saada Portugali ametiasutustelt rahalist abi. Ta väidab, et tuhanded Portugalis elavad Portugali ja ELi kodanikud on ikka veel kodutud, vajavad arstiabi ning paljud neist on kaotanud kõik elatusvahendid. Petitsiooni esitaja aga väidab, et neil ei ole sellele vaatamata olnud võimalik taotleda rahalist toetust, millele neil on õigus, piiravate ja läbimõtlematute õigusaktide tõttu, ning seetõttu, et asjaomased Portugali ametiasutused on neid nende õigustest halvasti teavitanud.

Thank you for your support, MAAVIM
pro

contra