Zusammenleben

Vajaduse kohta tühistada Ühendkuningriigi otsus Euroopa Liidust välja astuda, millest anti teada vastavalt ELi lepingu artiklile 50

P. D.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja palub Euroopa Liidul teha kõik mis võimalik, et kaitsta nende Ühendkuningriigi kodanike õigusi ja huve, kes soovivad ELi kodakondsust säilitada. Arvestades, et vastavalt Euroopa Kohtu otsusele rikkus väljaastumise poolt hääletamise kampaania „Vote Leave“ seadust, väidab ta, et rahvahääletuse tulemus on õigustühine, mistõttu on kehtetu ka artikli 50 kohane teade. Ta on seisukohal, et Euroopa Parlament ei tohiks tunnustada ühtegi Ühendkuningriigi otsust, mis põhineb sellel ebaseaduslikul kampaanial. Ta küsib, kas selle asemel, et Ühendkuningriik selle teate ise tagasi võtaks, võiks Euroopa Liit selle tagasi lükata.

Thank you for your support, P. D.
pro

contra