Zusammenleben

Privind necesitatea de a revoca decizia Regatului Unit de a părăsi UE, notificată în temeiul articolului 50 din TUE

P. D.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Petiționarul solicită Uniunii Europene să facă tot posibilul pentru a apăra drepturile și interesele cetățenilor britanici care doresc să păstreze cetățenia UE. Întrucât Curtea de Justiție a constatat că campania pentru ieșirea din UE a încălcat legea, acesta susține că referendumul este nul și, prin urmare, notificarea în temeiul articolului 50 este, de asemenea, invalidă. Acesta consideră că Parlamentul European nu ar trebui să recunoască nicio decizie britanică bazată pe această campanie ilegală. Acesta întreabă dacă notificarea ar putea fi respinsă de UE în loc ca ea să fie revocată de însăși Regatul Unit.

Thank you for your support, P. D.