Zusammenleben

Par nepieciešamību atcelt Apvienotās Karalistes lēmumu izstāties no ES, kas paziņots saskaņā ar LES 50. pantu

P. D.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs aicina ES darīt visu iespējamo, lai aizstāvētu to Lielbritānijas pilsoņu tiesības un intereses, kuri vēlas saglabāt ES pilsonību. Ņemot vērā to, ka ES Tiesa ir konstatējusi, ka balsošana par izstāšanos pārkāpj likumu, viņš apgalvo, ka referendums ir spēkā neesošs un ka paziņojums saskaņā ar 50. pantu ir līdzīgi spēkā neesošs. Viņš uzskata, ka Eiropas Parlamentam nevajadzētu atzīt nevienu Apvienotās Karalistes lēmumu, kas balstīts uz šo nelikumīgo kampaņu. Viņš jautā, vai ES varētu noraidīt šo paziņojumu tā vietā, lai Apvienotā Karaliste to pati atsauktu.

Thank you for your support, P. D.
pro

contra