Zusammenleben

Dėl būtinybės atšaukti Jungtinės Karalystės sprendimą išstoti iš ES, apie kurį pranešta pagal ES sutarties 50 straipsnį

P. D.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėjas ragina Europos Sąjungą daryti viską, kas įmanoma, kad būtų išsaugoti tų Jungtinės Karalystės piliečių, kurie nori išlaikyti ES pilietybę, teisės ir interesai. Atsižvelgiant į tai, jog Teisingumo Teismas nustatė, kad balsavimo dėl išstojimo kampanija vyko pažeidžiant įstatymus, jis teigia, kad minėtas referendumas ir pranešimas pagal 50 straipsnį yra niekiniai, todėl neturi juridinės galios. Jis mano, kad Europos Parlamentas turėtų nepripažinti jokio Jungtinės Karalystės sprendimo, grindžiamo šia neteisėta kampanija. Jis klausia, ar ES gali atmesti minėtą pranešimą, vietoj to, kad jį atšauktų pati Jungtinė Karalystė.

Thank you for your support, P. D.
pro

contra