Zusammenleben

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Vlagatelj peticije Evropsko unijo poziva, naj stori vse, kar je v njeni moči, da bi se ohranile pravice in zaščitili interesi državljanov Združenega kraljestva, ki želijo ohraniti državljanstvo EU. Glede na to, da je Sodišče EU ugotovilo, da kampanja Vote Leave za izstop Združenega kraljestva iz EU ni potekala v skladu z zakonodajo, trdi, da je referendum zato neveljaven in s tem tudi sklep za uveljavljanje člena 50 PEU. Meni, da Evropski parlament ne bi smel priznati nobene britanske odločitve, ki temelji na nezakoniti kampanji. Sprašuje, ali bi lahko EU sama zavrnila sklep Združenega kraljestva, namesto da bi ga preklicalo samo.

Thank you for your support, P. D.
pro

contra