Zusammenleben

Rról, hogy vissza kell vonni az Egyesült Királyságnak az EUSZ 50. cikke alapján bejelentett, az Unióból való kilépéssel kapcsolatos döntését

P. D.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója arra kéri az Európai Uniót, hogy minden tőle telhetőt tegyen meg azon brit állampolgárok jogainak és érdekeinek védelme érdekében, akik meg akarják tartani az uniós polgárságot. Azt állítja, hogy a népszavazás érvénytelen, ezért az 50. cikk szerinti bejelentés is érvénytelen, tekintve, hogy a Bíróság megállapította, hogy a „Vote Leave” kampány törvénysértést követett el. Úgy véli, hogy az Európai Parlament nem ismerhet el ezen a jogellenes kampányon alapuló brit döntést. A petíció benyújtója azt kérdezi, hogy a bejelentést az EU elutasíthatja-e ahelyett, hogy azt maga az Egyesült Királyság visszavonná.

Thank you for your support, P. D.
pro

contra