Handelspolitik

Vajaduse kohta lisada ELi–Mercosuri kaubanduslepingutesse keskkonnakaitsemeetmed metsade hävitamise ärahoidmiseks

P. R.
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu sellele, et Lõuna-Ameerika metsad on keskkonna kestlikkuse ja planeedi üldise tervise seisukohast üliolulised. Ta palub, et ELi-Mercosuri kaubanduslepingud, mida ELi liikmesriigid ja Euroopa Parlament valmistuvad ratifitseerima, sisaldaksid sätteid, mis kohustaksid Mercosuri riike, eelkõige Brasiiliat (pidades silmas Brasiilia presidendi hiljuti vastu võetud poliitikat Amazonase metsade kohta) järgima Pariisi kliimakokkulepet. Petitsiooni esitaja rõhutab, et keskkonna hävitamine kaubandusliku kasu saamise eesmärgil on lubamatu.

Thank you for your support, P. R.