Handelspolitik

Privind necesitatea includerii în acordurile comerciale dintre UE și Mercosur a unor măsuri de protecție a mediului, pentru a preveni despăduririle 

P. R.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
5 Supporters 5 in European Union
1% from 500 for quorum
  1. Launched 17/01/2020
  2. Collection yet 10 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul indică faptul că pădurile din America Latină sunt esențiale pentru sustenabilitatea mediului și pentru starea generală a planetei. Petiționarul solicită ca acordurile comerciale dintre UE și țările Mercosur, care urmează să fie ratificate de statele membre ale UE și de Parlamentul European, să conțină dispoziții prin care țările Mercosur, în special Brazilia, având în vedere politicile promovate de președintele acestei țări cu privire la pădurile amazoniene, să fie obligate să respecte prevederile Acordului de la Paris privind schimbările climatice și să adere la acest acord. Petiționarul afirmă că este inadmisibil să fie acceptată distrugerea mediului pentru a putea obține câștiguri comerciale.

Thank you for your support, P. R.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now