Handelspolitik

Erdőirtás megelőzését célzó környezetvédelmi intézkedések EU–Mercosur kereskedelmi megállapodásokba való belefoglalásának szükségességéről

P. R.
Collection finished
  1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója felhívja a figyelmet arra, hogy a dél-amerikai erdők létfontosságúak bolygónk környezeti fenntarthatósága és globális egészsége szempontjából. A petíció benyújtója azt kéri, hogy az uniós tagállamok és az Európai Parlament által megerősítendő EU–Mercosur kereskedelmi megállapodások tartalmazzanak olyan rendelkezéseket, amelyek kötelezik a Mercosur-országokat, különösen Brazíliát – tekintettel annak elnöke által az Amazonas menti esőerdőkkel kapcsolatban elfogadott politikára –, hogy tartsák tiszteletben és tartsák be a Párizsi Megállapodást az éghajlattal kapcsolatban. A petíció benyújtója azzal érvel, hogy a kereskedelmi haszonszerzés céljából történő környezetpusztítás elfogadhatatlan.

Thank you for your support, P. R.

openPetition international