Handelspolitik

Erdőirtás megelőzését célzó környezetvédelmi intézkedések EU–Mercosur kereskedelmi megállapodásokba való belefoglalásának szükségességéről 

P. R.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
5 Supporters 5 in European Union
1% from 500 for quorum
  1. Launched 17/01/2020
  2. Collection yet 10 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója felhívja a figyelmet arra, hogy a dél-amerikai erdők létfontosságúak bolygónk környezeti fenntarthatósága és globális egészsége szempontjából. A petíció benyújtója azt kéri, hogy az uniós tagállamok és az Európai Parlament által megerősítendő EU–Mercosur kereskedelmi megállapodások tartalmazzanak olyan rendelkezéseket, amelyek kötelezik a Mercosur-országokat, különösen Brazíliát – tekintettel annak elnöke által az Amazonas menti esőerdőkkel kapcsolatban elfogadott politikára –, hogy tartsák tiszteletben és tartsák be a Párizsi Megállapodást az éghajlattal kapcsolatban. A petíció benyújtója azzal érvel, hogy a kereskedelmi haszonszerzés céljából történő környezetpusztítás elfogadhatatlan.

Thank you for your support, P. R.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now