Handelspolitik

Par nepieciešamību ES un Mercosur tirdzniecības nolīgumos iekļaut vides aizsardzības pasākumus, lai novērstu atmežošanu

P. R.
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka Dienvidamerikas meži ir būtiski vides ilgtspējai un planētas veselībai. Lūgumraksta iesniedzējs lūdz, lai ES un Mercosur tirdzniecības nolīgumos, kas jāratificē ES dalībvalstīm un Eiropas Parlamentam, būtu iekļauti noteikumi, kas paredz pienākumu Mercosur valstīm, jo īpaši Brazīlijai, ņemot vērā tās prezidenta pieņemto politiku attiecībā uz Amazones mežiem, respektēt un ievērot Parīzes nolīgumu attiecībā uz klimatu. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka ir nepieņemami tirgoties ar vides izpostīšanu apmaiņā pret izredzēm uz komerciāliem ieguvumiem.

Thank you for your support, P. R.