Handelspolitik

Dėl to, kad siekiant užkirsti kelią miškų naikinimui į ES ir MERCOSUR prekybos susitarimus reikia įtraukti aplinkos apsaugos priemones

P. R.
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

Peticijos pateikėjas atkreipia dėmesį į tai, kad Pietų Amerikos miškai yra labai svarbūs aplinkos tvarumui ir visuotinei planetos gerovei. Peticijos pateikėjas prašo ES valstybių narių ir Europos Parlamento ratifikuoti ES ir MERCOSUR prekybos susitarimus, kurių nuostatomis MERCOSUR šalys, pirmiausia Brazilija (dėl jos prezidento priimtos politikos dėl Amazonės miškų), įpareigojamos gerbti Paryžiaus susitarimą dėl klimato kaitos ir jo laikytis. Peticijos pateikėjas teigia, kad niokoti aplinką siekiant komercinės naudos yra nepriimtina.

Thank you for your support, P. R.