Bildung

Steve Bentley
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched 15/01/2020

Petitsiooni esitaja palub Euroopa Komisjonil ja Euroopa Liidu Lennundusohutusametil (EASA) kaaluda inglise keele muutmist kohustuslikuks keeleks lennunduse hooldusalases teabevahetuses, dokumentatsioonis ja juhtimisprotsessis kõigis ELi liikmesriikides. Ühtlasi soovib ta, et inglise keele oskus oleks lennundusvaldkonna töötajate ja ametiasutuste jaoks põhinõue.Petitsiooni esitaja tuletab meelde, et lennureisijate ohutus on märkimisväärselt paranenud pärast seda, kui 1977. aastal Tenerifel toimunud kahe lennuki traagilise kokkupõrke järel muudeti kogu Euroopa Liidus pilootide ja lennujuhtide jaoks inglise keel kohustuslikuks.Ohutust saaks veelgi parandada, kui vältida ohutusriske, mis tulenevad mittemõistmisest ja andmete ebaõigest tõlgendamisest lennukite hoolduse valdkonnas.

Thank you for your support, Steve Bentley