Gesundheit

Rafał Rogowski kodanike kriisivastase rühma (Not Through the City) nimel Varssavi ümbersõidu idapoolse osa ehitamist käsitleva projekti kohta

Stowarzyszenie
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 8 months

Petitsiooni esitaja väidab kodanike kriisivastase rühma (Not Through the City) nimel, et rikutud on õigust tõhusale õiguskaitsevahendile ja õiglasele kohtulikule arutamisele, nimelt keeldus teise astme riiklik haldusasutus läbi vaatamast elanike kaebusi projektile keskkonnalubade andmise otsuse kohta, mis pöörati kohe täitmisele. See puudutab Varssavi linna ümbersõidu idapoolse osa ehitamist investori, nimelt riiklike teede ja kiirteede peadirektoraadi poolt (ametlik lühend GDDKiA). Ehitustöödeks valitud nn roheline variant võib erinevalt algsest nn punasest variandist põhjustada pöördumatut keskkonnakahju. Lisaks ei ole nende linnade ja asulate elanikud, mida kaudu ümbersõidutee kulgeb, sellele variandile oma nõusolekut andnud. Kiirteeprojekti äkiline muutmine mõjutab piirkonna ruumilist lahendust, ei vasta pikaajalistele arengukavadele ning toob lisaks kaasa väärtusliku loodusliku metsaala Milowy Lasi hävimise.

Thank you for your support, Stowarzyszenie

openPetition international