Handelspolitik

?R. tunnustamata puuetega inimeste põhiõiguste kohta

N. R.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 days

Petitsiooni esitaja kaebab puude mõiste ühtlustatud määratluse puudumise üle Euroopa Liidus. Ta nõuab kõnealuse mõiste terviklikku määratlust, milles võetaks arvesse selliseid puudeid, mida Maailma Terviseorganisatsiooni rahvusvaheline haiguste klassifikatsioon ei hõlma. Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu asjaolule, et ühtlustamatus selles valdkonnas toob kaasa puuete erineva tunnustamise. Selle tulemusel ei saa mõned puuetega inimesed toetust, kuigi nad seda vajavad. Petitsiooni esitaja väidab, et selline olukord ei võimalda tunnustamata puuetega inimestel kasutada oma põhiõigusi, mis on tagatud Euroopa Liidu põhiõiguste hartaga.

Thank you for your support, N. R.

openPetition international