Handelspolitik

Privind eco-bonusul acordat de Germania pentru vehiculele electrice

B. A.
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul obiectează cu privire la eco-bonusul oferit de Biroul federal de economie și controlul exporturilor din Germania (BAFA). El susține că producătorii mai mici nu sunt susținuți de BAFA, deoarece politica lor de preț, favorabilă pentru clienți, nu permite reduceri, deși vehiculele lor sunt eligibile pentru stimulentul de cumpărare. El susține că BAFA influențează în mod indirect calcularea prețurilor producătorilor de autovehicule. Dacă BAFA vrea, într-adevăr, să promoveze vehiculele electrice într-un mod independent și imparțial, puterea financiară a producătorilor nu ar trebui sa aibă nicio influență asupra nivelului contribuției oferite de stat. Petiționarul susține că UE examinează, în prezent, dacă eco-bonusul este compatibil cu dreptul UE și solicită să se țină cont de petiția sa.

Thank you for your support, B. A.

openPetition international