Handelspolitik

B. A.
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 2 days

Lūgumraksta iesniedzējs iebilst pret Vācijas Federālā ekonomikas un eksporta kontroles biroja (BAFA) piešķirtajām ekosubsīdijām. Viņš apgalvo, ka mazāki ražotāji nesaņem BAFA atbalstu, jo to noteiktās klientam draudzīgās cenas nedod iespēju saņemt atlaidi, lai gan to transportlīdzekļi atbilst pirkšanas stimulēšanas iniciatīvai. Viņš apgalvo, ka BAFA netieši ietekmē automobiļu ražotāju cenu aprēķinus. Ja BAFA patiešām vēlas neatkarīgi un objektīvi veicināt elektrotransportlīdzekļu izmantošanu, ražotāju finanšu spējai nevajadzētu ietekmēt valsts ieguldījuma apmēru. Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka ES pašlaik apsver, vai ekosubsīdijas atbilst ES tiesību aktiem, un prasa ņemt vērā viņa lūgumrakstu.

Thank you for your support, B. A.

openPetition international