Handelspolitik

B. A.
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 2 days

Petitsiooni esitaja on vastu keskkonnatoetusele, mida annab Saksamaa majanduse ja ekspordikontrolli föderaalne amet (BAFA). Tema väitel ei saa väiksemad tootjad BAFA-lt mingit toetust, sest nende kliendisõbralikud hinnad ei jäta ruumi hinnaalandusele, kuigi nende sõidukid vastavad ostustiimuli saamise tingimustele. Ta väidab, et BAFA mõjutab kaudselt autotootjate hinnaarvutusi. Kui BAFA tõepoolest soovib elektrisõidukeid sõltumatult ja erapooletult edendada, ei tohiks tootjate rahaline võimekus mõjutada riigi toetuse suurust. Petitsiooni esitaja väidab, et EL kaalub praegu, kas keskkonnatoetus on ELi õigusega kooskõlas, ja palub tema petitsiooni arvesse võtta.

Thank you for your support, B. A.

openPetition international