Finanzen

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționara oferă mai multe exemple de extindere a competențelor executorilor judecătorești în Republica Cehă introduse în legislația națională. Ea solicită o protecție sporită a debitorilor și introducerea unei legislații europene comune. Principalele probleme constatate de petiționară sunt consolidarea statutului executorilor judecătorești (de exemplu, acordarea imunității) și imposibilitatea de a putea contesta executarea silită, riscul ca debitorii să piardă protecția datelor cu caracter personal atunci când sunt publicate pe internet și lipsa controlului financiar asupra executorilor judecătorești. Petiționara propune desființarea executorilor judecătorești privați, revenirea la principiul teritorialității și sporirea eficienței aplicării legii de către instanțe.

Thank you for your support
pro

contra