Finanzen

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja toob mitu näidet siseriiklike õigusaktidega kehtestatud kohtutäiturite pädevuse laiendamisest Tšehhi Vabariigis. Ta nõuab võlgnike paremat kaitset ja ühiste Euroopa õigusaktide kehtestamist. Petitsiooni esitaja sõnul on peamised probleemid kohtutäiturite staatuse tugevdamine (näiteks neile puutumatuse andmine) ja võimatus esitada täitmise kohta edasikaebus, samuti oht, et võlgnikud jäävad ilma oma isikuandmete kaitsest, kui need avaldatakse internetis, ja puudulik finantskontroll kohtutäiturite üle. Petitsiooni esitaja teeb ettepaneku kaotada erakohtutäiturid, pöörduda tagasi territoriaalsuse põhimõtte juurde ja suurendada kohtutepoolse jõustamise tõhusust.

Thank you for your support
pro

contra