Finanzen

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėja pateikia daug pavyzdžių, kaip praplėsti Čekijos teismo antstolių kompetenciją, nustatytą nacionaliniuose teisės aktuose. Ji prašo užtikrinti didesnę apsaugą skolininkams ir priimti bendrus ES teisės aktus. Pagrindiniai peticijos pateikėjos pateikti klausimai yra teismo antstolių statuso stiprinimas (pavyzdžiui, jiems suteikiant imunitetą) ir nesuteikiama galimybė kreiptis į teisėsaugą, rizika skolininkams netekti savo asmens duomenų apsaugos, kai duomenys skelbiami internete, ir teismo antstolių finansinės kontrolės trūkumas. Peticijos pateikėja siūlo panaikinti privačių antstolių kategoriją, grįžti prie teritoriškumo principo ir padidinti teismų vykdymo veiksmingumą.

Thank you for your support
pro

contra