Außenpolitik

Petitsioon nr 394/2020, mille on esitanud Saksamaa kodanik A. B. ELi poliitika kohta Taiwani ja Hiina suhtes

E. P.
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining 7 days

Petitsiooni esitaja kritiseerib ELi poliitikat Taiwani ja Hiina suhtes. ELis ja liikmesriikides, näiteks Saksamaal, järgitakse endiselt ühe Hiina poliitikat, vaatamata pidevale inimõiguste rikkumisele ja tuhandetele hukkamistele Rahvavabariigis. Vastupidiselt sellele ei tunnustata Taiwani ikka veel õigusriigi põhimõttel rajaneva riigina, kuigi ta täidab kõiki ELi demokraatia kriteeriume, välja arvatud surmanuhtlus, mida rakendatakse harva. Seetõttu nõuab ta diplomaatiliste suhete täielikku sisseseadmist Taiwaniga ja märgib, et inimõiguste olukorda Hiinas tuleb kriitiliselt uurida.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international