Außenpolitik

1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining 9 days

Peticijos pateikėjas kritikuoja ES politiką Taivano ir Kinijos atžvilgiu. ES ir valstybėse narėse, pvz., Vokietijoje, vis dar vykdoma „vienos Kinijos politika“, nepaisant nuolatinio žmogaus teisių pažeidimų ir tūkstančių mirties bausmių įvykdymo Liaudies Respublikoje. Priešingai, vis dar nepripažįstama, kad Taivanas yra pagal teisinės valstybės principą valdoma valstybė, nors ji atitinka visus ES demokratinius kriterijus, išskyrus mirties bausmę, kuri retai vykdoma. Todėl peticijos pateikėjas ragina užmegzti su Taivanu visapusiškus demokratinius ryšius ir atkreipia dėmesį į tai, kad žmogaus teisių padėtį Kinijoje reikia vertinti kritiškai.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international