Außenpolitik

1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining 9 days

Lūgumraksta iesniedzējs kritizē ES politiku, ko tā īsteno attiecībā uz Taivānu un Ķīnu. Eiropas Savienībā un dalībvalstīs, piemēram, Vācijā, joprojām tiek piekopta “vienas Ķīnas” politika, neraugoties uz to, ka Tautas Republikā pastāvīgi tiek pārkāptas cilvēktiesības un tiek izpildīti tūkstošiem nāvessodu. Savukārt Taivāna joprojām netiek atzīta kā valsts, kurā tiek ievērots tiesiskums, lai gan tā atbilst visiem ES demokrātiskajiem kritērijiem, izņemot nāvessodu, kas tiek izspildīts reti. Tādēļ viņš prasa iedibināt pilnīgas diplomātiskās attiecības ar Taivānu, norādot, ka cilvēktiesību situācija Ķīnā ir jāvērtē kritiski.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international