Rechtstaatlichkeit

T. P.
  1. Launched January 2020
  2. Time remaining 7 weeks

Lūgumraksta iesniedzējs izklāsta savas problēmas, norādot, ka viņa sieva ir nolaupījusi divus viņa bērnus, kuriem ir arī Itālijas valstspiederība, un apgalvo, ka Japāna pārkāpj 1980. gada 25. oktobra Hāgas Konvenciju par starptautiskās bērnu nolaupīšanas civiltiesiskajiem aspektiem, kuru tā ratificēja 2014. gadā. Viņš norāda, ka Japānas tiesību aktos nav paredzētas vecāku, kas nav Japānas valstspiederīgie, kopīgas aizgādības tiesības, apmeklējuma tiesības vai saskarsmes tiesības ar saviem bērniem. Tādēļ viņš lūdz Eiropas Parlamentu vērsties pie Japānas, aicinot to darīt visu nepieciešamo, lai novērstu turpmākus valsts un starptautisko tiesību, jo īpaši 1989. gada ANO Konvencijas par bērna tiesībām, pārkāpumus.

Thank you for your support, T. P.

openPetition international