Rechtstaatlichkeit

T. P.
  1. Launched January 2020
  2. Time remaining 7 weeks

Peticijos pateikėjas aprašo savo problemas ir nurodo, kad jo japonė žmona pagrobė du jo vaikus, kurie taip pat turi Italijos pilietybę, ir teigia, kad Japonija pažeidžia 1980 m. spalio 25 d. Hagos konvenciją dėl tarptautinio vaikų grobimo civilinių aspektų, kurią ji ratifikavo 2014 m. Jis nurodo, kad Japonijos teisės aktuose nenumatyta bendra globa, lankymo teisės arba teisė pamatyti savo vaikus tėvams, kurie nėra Japonijos piliečiai. Todėl jis prašo Europos Parlamento pateikti skundus Japonijai ir raginti ją visomis išgalėmis stengtis išvengti tolesnių nacionalinės ir tarptautinės teisės, visų pirma 1989 m. JT Vaiko teisių konvencijos, pažeidimų.

Thank you for your support, T. P.

openPetition international