Soziales

Par iespējamu Eiropas tiesību aktu pārkāpumu, ja Francijas civildienestā ierēdņi tiks atlaisti par "amata atstāšanu"

Guy Froment
  1. Launched 06/03/2020

Lūgumraksta iesniedzējs aicina pārskatīt noteikumus, kas reglamentē atlaišanu no darba par "amata atstāšanu" Francijas civildienestā, jo, pēc viņa domām, ar šādiem noteikumiem tiek pārkāpti vairāki ES tiesību aktu panti, tostarp Eiropas Savienības Pamattiesību harta, Eiropas Parlamenta un Padomes 2003. gada 4. novembra Direktīva 2003/88/EK par konkrētiem darba laika organizēšanas aspektiem, Eiropas sociālo tiesību pīlārs, Eiropas Sociālā harta un Starptautiskās Darba organizācijas 1982. gada 22. jūnija konvencija "Par darba attiecību pārtraukšanu pēc uzņēmēja iniciatīvas".

Thank you for your support, Guy Froment