Soziales

Ve věci potenciálního porušení práva EU v případě propuštění z francouzské státní správy za „opuštění pracoviště“

Guy Froment
  1. Launched 06/03/2020

Předkladatel žádá, aby byla přezkoumána pravidla propuštění z francouzské státní správy z důvodu „opuštění pracoviště“, protože podle jeho názoru porušují několik článků práva EU, včetně Listiny základních práv Evropské unie, směrnici Evropského parlamentu a Rady č. 2003/88/ES ze dne 4. listopadu 2003 o některých aspektech úpravy pracovní doby, evropský pilíř sociálních práv, Evropskou sociální chartu a Úmluvu Mezinárodní organizace práce o ukončení pracovního vztahu ze strany zaměstnavatele přijatou dne 22. června 1982.

Thank you for your support, Guy Froment