Soziales

Z európai jog lehetséges megsértéséről a francia közszolgálatban való „álláshely elhagyás” miatti elbocsátás esetén

Guy Froment
  1. Launched 06/03/2020

A petíció benyújtója kéri, hogy vizsgálják felül a francia közszolgálatban az „álláshely elhagyása” miatti elbocsátásra vonatkozó szabályokat, mivel véleménye szerint azok sértik az uniós jog több cikkét, többek között az Európai Unió Alapjogi Chartáját, a munkaidő-szervezés egyes szempontjairól szóló, 2003. november 4-i 2003/88/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvet, a szociális jogok európai pillérét, az Európai Szociális Chartát és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezetnek a munkáltató kezdeményezésére történő megszüntetéséről szóló, 1982. június 22-i egyezményét.

Thank you for your support, Guy Froment